Over ons

Mijn naam is Romario Nannekhan. Op 26 maart 2021 ben ik gestart met HORN Beuningen.

Zelf heb ik geregeld een feestje, de vrolijke mensen op deze feestjes hebben mij geïnspireerd om met HORN Beuningen te starten. Op bijna elk feestje maken mensen gebruik van gehuurde spullen zoals tenten en springkussens. Het leek mij leuk om dit zelf te gaan verzorgen voor mensen die een feestje geven. Ik heb altijd de ambitie gehad om iets voor mezelf te starten en ik zag dit als een leuke uitdaging.

Het idee van ons is om een zo compleet mogelijk feestje te kunnen verzorgen. Zo hebben we verschillende tenten zodat je zowel met een kleine als met een grote tuin bij ons terecht kan voor een tent. De extra service die in onze bezorgkosten is verwerkt is het opbouwen en afbreken van de tenten, zo wordt u als klant nog meer ontzien bij de voorbereidingen van uw feestje. Springkussens hebben we in verschillende thema’s zodat we voor bijna elk thema feestje wel een springkussen hebben. De springkussens worden bij het bezorgen door ons opgezet, en bij het ophalen ook door ons opgerold. Naast de tenten en springkussens hebben we veel meer spullen zoals koelkasten, tafel, stoelen etc. etc.

Wij proberen altijd met u mee te denken, voor vragen mag u ons altijd bellen, mailen of appen.

Ik leer u graag kennen en zie uw reservering graag tegemoet!

Veel gestelde vragen

Alle springkussen die u bij HORN besteld worden door ons opgezet en na afloop ook weer afgebroken, mits anders afgesproken.

Mocht het springkussen vies zijn vragen wij u om er met een doekje overheen te gaan. Als het springkussen nat is vragen we u om het droog te maken.

In principe bezorgen wij alle dagen van het jaar incl. de feestdagen.

Laat het springkussen opstaan en laat de lucht er niet uitlopen. Wacht tot de regenbui afgelopen is en probeer hem weer droog te maken met een handdoek.

Wanneer er schade is ontstaan aan het springkussen die u bij ons heeft gehuurd dient u contact met ons op te nemen. Wij komen langs om te kijken wat de schade is en of het gerepareerd kan worden. De kosten van de reparatie zijn voor de huurder.

Als u de schade niet meld en wij komen er later achter dat er schade aan het springkussen is ontstaan, dan worden ook de kosten van het niet kunnen verhuren van de springkussen voor uw rekening.